Despre zodii...



Despre zodii...


Astăzi mi-am propus să scriu despre părerea mea referitoare la zodii. ♏ Poate pare ciudat și fără nici o legătură cu scopul asociației, dar aveți răbdare până la sfârșitul articolului 😉.


Toată viața, încă din adolescență am crezut foarte tare în zodii și am urmărit mereu zodiacul – cum voi fi astăzi? Veselă😁, tristă😒... mă cert sau nu cu cineva😤, cu cine mă înțeleg și cu cine nu🤗 (în funcție tot de semnul zodiacal, bineînțeles), ăla e așa că e zodia cutare, ăla e invers că e zodia ailaltă... și exemplele pot continua în aceeași direcție foarte mult.


Ca să înțelegeți cât de tare m-am ghidat după acest aspect au fost momente și muuulte chiar în care am crezut mai tare în acest „ceva" decât în Dumnezeu.


Ei bine, făcând o retrospectivă astăzi și înțelegând lucrurile mult mai bine (cel puțin față de perioada adolescenței👍) cred cu tărie că este o mare, mare, MARE prostie. 😳


Fiecare dintre noi este unic. Da, UNIC! 


Fiecare avem un bagaj genetic diferit, un bagaj educațional diferit, trăiri și sentimente diferite... foarte multe variabile și necunoscute care ne fac să fim NOI.


V-ați gândit vreodată dacă s-ar face și analiza inversă, pornind de la caracterul cuiva să i se spună ce zodie este, cam ce rată de succes ar avea? Cred că destul de mică⏬ 🙊


Așadar, haideți să ieșim din tiparele acestea greșite și să ne bucurăm de faptul că Dumnezeu ne-a lăsat LIBERUL ARBITRU (FREE WILL 😉) și putem ALEGE cum să fim (veseli, triști, încăpățânați, buni, empatici, răbdători, etc.) și mai ales CINE să fim!



Lăsați-mi și părerea voastră în comentarii! ✒


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Proiectele noastre

Hello world!

(nu) Avem timp!